Medisch Pedicure en Ayurvedische masseur Purinusa

Ik ben Priscella van Zuylen, Medisch Pedicure en Ayurvedische masseur. Ik ben vanaf November op de woensdagen bij Beauty & Wellnesscare Luna om Pedicure en heerlijke Ayurvedische behandelingen te geven. Mijn motto is dat iedereen in deze chaotische tijd juist tijd voor zichzelf moet hebben, want ja, vandaag de dag is iedereen druk met van alles en nog wat. Denk hierbij aan alle verplichtingen in het dagelijkse leven zoals werken en het gezin. Daarbij vergeten wij vaak de allerbelangrijkste persoon in het leven, namelijk jezelf! Juist als je goed voor jezelf zorgt en lekker in je vel zit dan kun je er voor een ander nog beter zijn. Helaas worden hierin ook onze voeten worden vaak vergeten, dat terwijl juist je hele lichaam er op aan moet kunnen. Ik geef uw voeten en lichaam juist die extra aandacht die het verdient!

Graag tot ziens!

Warme groetjes Priscella

 

Medisch Pedicure

Mijn basisbehandeling bestaat uit :

 • voetonderzoek
 • desinfecteren van de voet
 • teennagels knippen
 • eelt likdoorns of kloven verwijderen/behandelen
 • ingegroeide teennagel behandelen
 • verzorgen van de nagelriemen
 • afwerken van de nagels en eeltlocaties
 • verzorgende voet crème inmasseren

Daarnaast kunt u uw behandeling uitbreiden met heerlijke wellness extra’s zoals Massage, scrub, nagellak. Er wordt bij alle behandelingen slechts gewerkt met producten van natuurlijke en biologische oorsprong. Ik geeft u daar graag meer informatie over.

Voetreflexmassage

Een heerlijke ontspannende voetmassage.

Tijdens de behandeling worden reflexpunten op de voet gestimuleerd. Deze punten corresponderen met organen en delen in het lichaam. Het lichaam wordt daardoor aangezet om eventuele blokkades op te heffen. Hierdoor kan genezing plaatsvinden. Voetreflex is gebaseerd op de holistische visie dat er een samenhang is tussen lichaam en geest.

Voetreflex helpt o.a. bij: stress, spijsverteringsklachten, hormonale klachten, spierpijn, slapeloosheid, hoofdpijn.

De resultaten van een voetreflexmassage kunnen zijn:

 • betere doorbloeding, waardoor genezing
 • afvalstoffen worden verwijderd via het lymfsysteem
 • blokkades in het zenuwsysteem worden opgeheven
 • lichamelijke en geestelijke ontspanning
 • balans in het energetisch systeem (Chakra’s aura)

Deze massage is gericht op totale ontspanning en balans in uw lichaam.

 

Ayurvedische massage

Dit is een heerlijke en ontspannende massage waarbij gebruik zal worden gemaakt van ayurvedische technieken. Hierbij zal stevige druk afgewisseld worden met zachte strijkingen over het hele lichaam. Ayurveda is een holistische gezondheidsleer uit India en bestaat al 5000 jaar. De ayurvedische massage heeft een reinigend effect, ontspant, voedt en balanceert zowel fysiek als geestelijk. Daarnaast levert deze massage de volgende bijverdiensten op:

 • Het verbetert de weerstand en activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop. 
 • Het draagt bij aan lichaamsbewustwording en verlichting van spierspanning.
 • Het helpt bij klachtenvermindering en biedt een oplossing voor bijvoorbeeld rugpijn, nekklachten, rsi, reuma en stress.

 

De Ayurvedische massage is geschikt voor iedereen. Een ayurvedische massage is een algehele lichaamsmassage waarbij dus ook het hoofd en gezicht meegenomen worden. Deze massage onderscheidt zich ook door de ruime hoeveelheid warme olie die ik gebruik. Dit alles toegepast op uw constitutie en eventuele klachten of pijnpunten. 

 

Daarnaast bied ik ook nog een heerlijke aromatouch massage aan van Doterra.

Aromatouch

Met de kracht van etherische oliën komt uw lichaam in diepe ontspanning.

De AromaTouch massage is een klinische benadering om etherische oliën (DoTerra) toe te passen. Tijdens de massage werken we  langs de meridiaan energiebanen en de inwendige contactpunten van de rug en voeten. Deze behandeling wordt geadviseerd bij o.a. pijnklachten, stress, verminderde weerstand en vermoeidheid.

Wat wordt behandeld in een AromaTouch massage?

Het doel van deze AromaTouch massage is het sympathische- en het parasympatische zenuwstelsel van het lichaam weer in evenwicht te brengen. Deze massage is ontwikkeld door Dr. David Hill. De massage is zowel eenvoudig als intuïtief en er wordt gebruikt gemaakt van verschillende soorten etherische olie die zorgen voor een ongeëvenaarde ervaring, waarbij uw lichaam weer helemaal in balans komt.

Bij een AromaTouch massage wordt er gebruik gemaakt van 8 verschillende oliën. Met deze oliën wordt er langs de energiebanen in het lichaam gewerkt van de rug tot aan de voeten. Hierdoor komt het lichaam tot rust en wordt het lichaam weer terug in balans gebracht. De essentiële oliën die gebruikt worden in de Aroma Touch behandeling worden direct opgenomen via de huid in de bloedbaan en kunnen zodoende hun helende werk doen. Tijdens deze massage worden de rug en de voeten behandeld met (weinig) olie. Een zeer ontspannende, herstellende en weldadige behandeling!

De massage bevat 4 primaire stappen:

 1. Stress vermindering
 2. Versterken van het immuunsysteem
 3. Verlichting van pijn en ontsteking
 4. In balans brengen van lichaam en geest

1. Stress vermindering

De meeste mensen ervaren tegenwoordig meer stress dan hun lichaam en geest aan kan. Stress kan voor veel ongemak zorgen in het lichaam. Daarom focust AromaTouch als eerst op het verminderen van stress.  Uw lichaam ontspant en een ontspannen lichaam kan beter de aangebrachte essentiële oliën opnemen.

2. Versterken van het immuunsysteem

Het immuunsysteem is een verdedigingsmechanisme met als doel indringers of veranderde eigen cellen te bestrijden. De tweede fase van de AromaTouch focust zich daar waar het nodig is het immuunsysteem een boost te geven. Hoe beter ons immuunsysteem, hoe beter ons lichaam in staat is zich te verdedigen.

3. Verlichting van pijn en ontsteking

In de derde fase focust de AromaTouch op het terugdringen van pijn en ontstekingen. Dat pijn niet leuk is dat weten we allemaal, maar wist u dat aanhoudende ontstekingen vaak de oorzaak zijn van chronische aandoeningen? De twee oliën ondersteunen uw lichaam in dit proces.

4. In balans brengen van lichaam en geest

Door deze drukke maatschappij ervaren we vaak een vlucht of vecht reactie. We zijn dan in uiterste paraatheid en kunnen dan heel snel denken en reageren. Wanneer deze toestand te lang aanhoud, eist het zijn tol op ons lichaam. Daarom is het belangrijk om uw lichaam in balans te brengen.

Iedere stap in het proces omvat 2 etherische oliën, enkelvoudig of samengesteld, die heel systematisch stress factoren aan het autonome zenuwstelsel verminderen en in balans brengen.

Deze techniek is in principe geschikt voor iedereen door de zachte manier van behandelen maar ook zeer geschikt voor mensen met reuma, chronische pijnen, burn-out en stress. AromaTouch heeft ook een positief effect op het slapen en is zeer ontspannend. Een cadeautje voor jezelf….

Combinatie van 8 Essentiële oliën:

De 8 oliën die ik gebruik zijn perfect op elkaar afgestemd. Deze werken; ontspannend en kalmerend; je cortisol niveau daalt. Reinigend en beschermend; ontstekingsremmend, weerstand herstellend. Jouw immuunsysteem wordt op positieve manier aangesproken. Stimulerend; afvoer van afvalstoffen, doorbloeding van de huid. Ze hebben een positief effect op je spieren en gewrichten. Als laatste werken ze activerend; het serotonine en dopamine gehalte wordt verhoogd; je komt in een positieve en actieve staat van zijn.

 De behandeling:

Tijdens de massage lig je op de behandeltafel. De behandeling vindt plaats via je rug- en voet meridianen en de achterkant van je schedel. Je rug wordt ontbloot, maar afgedekt met een handdoek en/of dekentje. Trek gemakkelijk zittende kleding aan.

Omdat ik via je rug tot aan je kruin werk, kom ik met mijn handen in je haar. Houdt er dus rekening mee dat er olie in je haar komt en je haar niet perfect in model zit na de behandeling. Verder is het van belang dat je na de behandeling voldoende water blijft drinken, zodat afvalstoffen worden afgevoerd.   

DoTERRA’s essentiële oliën zijn CPTG® (Certified Pure Therapeutic Grade) gecertificeerd en daarom een natuurlijk alternatief om je gezondheid te ondersteunen, maar ook om preventief voor je gezondheid en welzijn te zorgen. Deze oliën zijn 100% puur (dus niet verdund), de grondstof wordt geoogst daar waar de plant van nature voorkomt en door de secure verwerking wordt de therapeutische waarde maximaal behouden.

 

 

 

Access bars 

Wat is Access bars? 

Het is een energetisch lichaamsproces dat meer rust, ruimte en ontspanning creëert in zowel lichaam als geest. Tijdens de behandeling raak ik voorzichtig specifieke punten op het hoofd aan. Dit zijn in totaal 32 punten die staan voor gedachten, emoties, ideeën en overtuigingen die je opgeslagen hebt. Elk drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Door deze punten met liefde aan te raken ontlaadt alle info die daar ligt opgeslagen. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden. Het valt te vergelijken met een apparaat waarop de opgeslagen bestanden worden verwijdert.

Ruimte voor heling:

Door de ontlading met de access bars staat je lichaam weer open om te ontvangen. Dat maakt veranderingen in je leven mogelijk.  Hier opent de weg naar heling voor jouw lichaam. Wat kan het je opleveren? In het slechtste geval; ''totale ontspanning'', net als na een massage. In het beste geval; ''totale verandering in jouw leven''.

Hier onderstaand een aantal mogelijke effecten van Acces bars: 

 • De energie komt terug.
 • Bewuster leven.
 • Meer genieten in het leven.
 • Minder spanningen en meer gemak in het dagelijks functioneren.
 • Beter slapen, sneller inslapen en dieper slapen. 
 • Meer ruimte om voor jezelf te kiezen. 

Pedicure basis 40 minuten

34,95

Pedicure Wellness incl. massage 60 minuten

59,95

Pedicure incl. lak 50 min

49,95

Pedicure incl. Gellak 60 min

59,95

Pedicure incl. voetreflex 90 min

89,95

Voetreflex massage incl voetenbad 60 min

59,95

Aroma Touch van doterra 60 min

59,95

Access Bars 50/60 min

59,95

Ayurvedische massages 60 min

59,95

Ayurvedische massages 100 min

89,95

Boek online uw afspraak hier in of contact u mij via mijn mail op info@purinusa.nl

Via app of bel 0643555637